Η Εταιρεία μας

 

ΑΦΜ : 801019699

 

AΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ : 14090601000

 

 

Η εταιρεία Data Corner διαθέτει αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής/λιανικής πώλησης αναλώσιμων Η/Υ.

Εμπορεύεται προϊόντα των μεγαλύτερων παγκοσμίως κατασκευαστών CD, DVD, cases, wallets, συμβατών μελανιών TFO & PrinMax, Original μελανιών, recorders, μπαταριών, καθαριστικών, καλωδίων κ.ά. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορεί ο εκάστοτε επισκέπτης να προβεί στις παραγγελίες του και εμείς αναλαμβάνουμε την αποστολή των παραγγελθέντων προϊόντων πανελλαδικά.

Επίσης θα βρείτε συμβατά (compatible) μελάνια PrintMax & TFO, που κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια, παρέχοντας μέχρι και 80% εξοικονόμηση χρημάτων, άριστη ποιότητα εκτύπωσης και βέλτιστη απόδοση του εκτυπωτή σας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους εταιρικούς και τελικούς καταναλωτές ένα προϊόν που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την ελαχιστοποίηση του κόστους και την παροχή υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων. Διαθέτουμε αποθήκες με υψηλά αποθέματα με στόχο την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον πελάτη.

To Data Corner έχει παρουσία στην αγορά από το 2002. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, έχουμε δημιουργήσει ηγετική θέση μεταξύ των μέσων αποθήκευσης ,αναλώσιμων, εκτυπωτών  και ηλεκτρονικών  εξαρτημάτων. Φροντίζουμε για χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίου φήμης αλυσίδες υπεραγορών και υπερκαταστημάτων. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε καταστήματα λιανικής στα καταστήματα της αλυσίδας σε τομείς όπως πληροφορική, φωτογραφία, βίντεο, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και πολλοί άλλοι. Η προσφορά μας αποτελείται από δίσκους CD / DVD, υπολογιστών και δικτύων, αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού,μπαταρίες και αναλώσιμα για εκτυπωτές.

Δικό μας εμπορικό σήμα σε μέσα αποθήκευσης και αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών:
PrintMax, TFΟ, Platinet, Omega

Data Corner
Ο κόσμος των αναλώσιμων δίπλα σας…
…σε τιμές που θα σε κάνουν να τα δεις όλα!!!

Νομική Μορφή Datacorner.gr

Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα: 10.00 – 17.00

Τρίτη: 10.00 – 20:00

Τετάρτη: 10.00 – 17.00

Πέμπτη: 10.00 – 20:00

Παρασκευή: 10.00 – 20:00

Σάββατο: 10.00 – 15:00