Garmin Forerunner 945 Black with Slate Band EU

445.00

Η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω viva wallet. Η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες μέρες.

Out of stock

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Κατηγορία:
 

Περιγραφή

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

Σχεδιάσαμε αυτό το ρολόι για εσάς, τους παθιασμένους δρομείς και τριαθλητές. Ενώ αναζητείτε την επόμενη κατάκτηση σας, να είστε σίγουροι ότι έχετε το κατάλληλο εργαλείο για την δουλειά αυτή.

 

Δεν μπορείς να τρέξεις χωρίς τον κατάλληλο ρυθμό. Συγχρονίστε την αγαπημένη σας μουσική στο ρολόι σας. Θέλετε αριθμούς, σας τους δίνουμε. Μετρήστε περισσότερες παραμέτρους από ποτέ. Δεν έχετε μετρητά; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιείστε το Garmin pay για ανέπαφες πληρωμές. Όλες οι οδηγίες, κανένα χαρτί. Έγχρωμοι προεγκατεστημένοι χάρτες για το τρέξιμο σας. Μην φοβάστε. Λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού2 σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς ενώ τρέχετε. Τρέξτε τον μεγαλύτερο αγώνα σας με αυτονομία έως και 10 ώρες σε λειτουργία με GPS και μουσική.

 

ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Όταν κάθε γραμμάριο κάνει την διαφορά, τρέξε προς τον τερματισμό με ένα ελαφρύ smartwatch που ταιριάζει τέλεια στον καρπό σας.

ΥΛΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Το Forerunner 945 είναι πολύ πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό με υψηλής απόδοσης λουράκι σιλικόνης και εξαιρετικής αντοχής φακό με Corning® Gorilla® Glass DX.

 

GARMIN COACH

Αυτά τα προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης έχουν καθοδήγηση από ειδικούς προπονητές και δωρεάν προγράμματα που ανταποκρίνονται σε εσάς και τους στόχους σας. Οι προπονήσεις συγχρονίζονται στο ρολόι σας.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αναβαθμίστε την προπόνηση σας με προφίλ δραστηριοτήτων για ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, κωπηλασία εσωτερικού χώρου, ελλειπτικό, stair-stepper και άλλα.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Λάβετε δεδομένα καρδιακής συχνότητας4 με πρόσθετες ειδοποιήσεις εάν οι παλμοί σας είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης. Παρακολουθήστε πως δουλεύει η καρδιά σας κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, ακόμα και κάτω από το νερό.

MULTI-GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS και Galileo) για να καταγραφή σε πιο ενδιαφέροντα περιβάλλοντα απ’ ότι μόνο με το GPS.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Όταν χρησιμοποιείται με συμβατό αξεσουάρ, το Forerunner 945 μετράει σημαντικές παραμέτρους τρεξίματος, όπως το ρυθμός βημάτων, το μήκος διασκελισμού, το χρόνο επαφής με το έδαφος, την εξισορρόπηση και άλλα.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ VO2

Προπονηθείτε έξυπνα με την ένδειξη μέγιστης VO2 , ένα δείκτη του πώς αναμένεται να αποδίδετε. Αυτή η λειτουργία μπορεί ακόμα να μετρήσει τις αλλαγές στην απόδοση σας που προκαλούνται από την ζέστη ή το υψόμετρο.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ενώ τρέχετε, αναλύστε τον ρυθμό σας, τους καρδιακούς παλμούς και τη μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας για μια εκτίμηση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας κατάστασης σας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Αυτή η μέτρηση κάνει μια αποτίμηση του ιστορικού σας και της απόδοσής σας και σας ενημερώνει εάν η προπόνηση σας είναι παραγωγική, εάν κορυφώνεται ή εάν υπερβάλλετε τον εαυτό σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TRAINING EFFECT

Δείτε πως οι προπονήσεις σας επηρεάζουν την ανάπτυξη της αντοχής σας, την ταχύτητα και την δύναμη σας με ανάλυση για το αερόβιο και το αναερόβιο όφελος.

ΦΟΡΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Αυτή η μέτρηση καταγράφει τον όγκο των ασκήσεων τις τελευταίες 7 ημέρες και τον συγκρίνει με το βέλτιστο εύρος για την φυσική σας κατάσταση και το πρόσφατο ιστορικό σας.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Διαθέτει αυτονομία έως και 2 εβδομάδες στη λειτουργία smartwatch και έως 10 ώρες στην λειτουργία GPS με μουσική. Χρησιμοποιείστε την λειτουργία UltraTrac™ για να είστε σίγουροι ότι έχετε αρκετά αποθέματα για να τρέξετε τον μεγαλύτερο αγώνα σας.

 

ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Είτε τρέχετε σε δρόμους της πόλης ή σε μονοπάτια με πυκνή κάλυψη, το Forerunner 945 σας παρέχει προ εγκατεστημένους χάρτες για να μην χάνετε τον δρόμο σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO

Χρησιμοποιείστε τον προγραμματισμό ανάβασης του ClimbPro σε εγκατεστημένες διαδρομές για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την τρέχουσα και την επερχόμενη ανάβαση σας. Βλέπετε πληροφορίες για την κλίση, την απόσταση και υψομετρική σας άνοδο.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ

Ακολουθείστε μια πορεία ή μια διαδρομή με την βοήθεια των οδηγιών στροφή προς στροφή, η οποία σας προειδοποιεί εγκαίρως για τις επερχόμενες στροφές.

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εισάγετε την απόσταση που θέλετε να διανύσετε και δείτε προτεινόμενες πορείες που θα σας επιστρέψουν στην αφετηρία σας. Οι δημοφιλείς διαδρομές Trendline™ σας βοηθάνε να εντοπίσετε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.

 

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Ο αισθητήρας στον καρπό σας υπολογίζει το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα σας για καλύτερη παρακολούθηση του ύπνου και εγκλιματισμό υψομέτρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Καταγράψτε τα επίπεδα ενέργεια στου οργανισμού σας και βρείτε τις καλύτερες περιόδους για δραστηριότητα και ξεκούραση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΜΜΗΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες του κύκλου σας, σημειώστε φυσικά και συναισθηματικά συμπτώματα καθώς και ανωμαλίες στον κύκλο ή τους κύκλους μετάβασης στην κλιμακτήριο, για να κατανοήσετε καλύτερα το σώμα σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ

Συγχρονίστε τις λίστες σας από επιλεγμένους παρόχους μουσικής όπως Deezer, Amazon Music και Spotify® στο ρολόι σας. Το Forerunner 945 μπορεί να αποθηκεύσει έως 1000 τραγούδια.

ΛΥΣΗ ΑΝΕΠΑΦΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ GARMIN PAY™

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε γρήγορες πληρωμές με τη λύση ανέπαφων πληρωμών1 Garmin Pay™.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να λαμβάνετε mail, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με ένα συμβατό smartphone.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν νιώθετε ότι κινδυνεύετε ή αν το ρολόι σας ανιχνεύσει ότι έχει συμβεί ένα γεγονός, οι λειτουργίες ασφαλείας και εντοπισμού3 στέλνουν την θέση σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Κατεβάστε προσωποποιημένες εμφανίσεις ώρας, προσθέστε δεδομένα, εφαρμογές και widget από το κατάστημα Connect IQ .

ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ GARMIN CONNECT™

Ανεβάστε τις δραστηριότητες σας στην εφαρμογή Garmin Connect και αλληλοεπιδράστε με μια online κοινότητα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους χρήστες και να τους συναγωνιστείτε. Μπορείτε ακόμα να κοινοποιήστε τις επιτυχίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.1 kg
MPN

GA-010-02063-01

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Garmin Forerunner 945 Black with Slate Band EU”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *